driftkhana oyna

driftkhana-oyna Driftkhana, driftkhana oyna : Zaman, puan ve araba sıkıntısı çekmeden dilediğiniz kazar araba kaydırmaca oynayabileceğiniz bir android oyun sizlerle. Driftkhana Lite araba oyununda özgürce araba kaydırma yapabilirsiniz. Önünüze gelek olan nesnelere dokunabilirsiniz bu puan kazanmanıza engel olmayacak, lastiklerinize hiç bu kadar eziyet çektirmediysen bu sanal oyunda lastiklerden istediğin kadar duman çıkarma keyfine var. Oyuna başlarken: Play sonra yine play daha sonra hemen üste race yazan yere tıklayıp oyuna başlıyorsunuz. Okları kullanarak yönlendirirken boşluk tuşu ile el freni yapabiliyorsunuz. Bu oyun da friv oyundur budakısa bilgi sizlere.

minion rush oyna

minion-rush-oyna Minion rush, minion rush oyna: Minion rush oyunu bir hoplamalı zıplamalı oyunlar arasında, minion nun düşmanları onu yakalamak için geliyor kaça bildiğince kaçmaya çalışıyorsun, yolda kaçmana yardımcı olacak elementleri topluyorsun ve karşından gelen düşmanları alt ediyorsun. Android ve friv oyun kategorisi sizlere yine yaptı yapacağını ve pc de minion rush oyna artık sizin.

ski safari oyna

ski-safari-oyna Ski safari, ski safari oyna: Android oyunlar bloğunda sizler için yeni çıkmış olan ski safari oyununu sunuyoruz, pc de ski safari oyna dendiğinde buradan kolaylıkla oynayabilirsiniz. ski safari oyunu ilk olarak friv oyun kategorisinde olup bir çığın gelmesiyle oyun başlıyor. Penguenlerin yardımınız alarak en iyi bir şekilde amaç çığdan kaçabildiğince uzağa hedef alarak kaçmak. Oyun başladığında size gerekli açıklamayı zaten yapıyor, ski safari oyununun geliştirilmiş haliyle karşınızda.

Bebek saç kesimi

Bebek saç kesimi oyunu; Bebeğinizin saçlarını nasıl bir tarz vererek kesmenize yardımcı olacak bir oyun. Bebek o kadar şeker ki saçlarını kesmeye bile kıyamayacaksınız. Farklı yapımda olması gereken oyunda sizler için yenilenmiş oyunu yani bebek saç kesimi ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Çocukların saçlarını başkalarına kestirmek zordur ama bu oyunu oynarken ileride bir çocuk sahibi olursanız nasıl saçlarını kesmenize ve evde kendi berberiniz olmayı gösteriyor.

Madenci cüce oyunu

Cüce madenci oyunu; Öyle bir madenci düşününki elindeki çekiçle bütün madendeki değerli taşları ve altınları bir hamlede kendine çekebiliyor. Cüceyle birlikte madene girmek için biraz kendinizi zorlamanız gerekiyor buda ülkemizde madende çalışan işçilerimizin neler çektiğinin gerçeğini bizlere yansıtmış oluyorlar ama oyunumuz biraz zor olsa da eğlenceli ve beceri gerektiren oyunlar arasında akıl oyunları misali.

Süratli sürücü oyna

Süratli sürücü yani İngilizce anlamı sprint driver motor oyunları tutkunu çocuklar için yeni tasarlanmış bir oyunla karşınızdayız. Motorcular dikkat! seviyeleri geçtikçe bir üst motor kategorisinden hızlı motorları alabiliyorsunuz ama unutmayın yoldaki altınları almayı unutmayalım. İlerledikçe karşınıza tamir işareti gelecek oda eğer sağa sola herhangi bir yere çarptığınızda o tamir işaretini alırsanız motorunuzun sağlığını da korumuş oluyorsunuz. Sürhatli motorlar sizi bekliyor, ne kadar büyük hız ve becerini kullanarak neler yapabileceğini bizimle paylaş.

baby adopter oyna

Baby adopter, baby adopter oyna ve baby adopter android oyunlar size bekliyor sen neden bu adrese girip hemen en güzel oyunları oynamıyorsun ki? Android oyun kategorisinde bulunan ve çok oynanan oyun olan baby adopter oyununu burada bulma imkanız sunuyoruz. Çogu sitede olmayan oyunlar ve arayıp da bulmadığınız oyunlar burada. Oyun tabletleri çıktı çıkalı böyle güzel oyunlar görülmedi, oyun oynarken tablete gerek kalmadan pc de oyun oyna.

nss oyna







Nss, nss oyna ve nss oyunlarının toplandığı güncel android oyun bloğunda sizlere yeni tablet oyunlarını sunuyoruz. Burada oyun oynarken hiç sıkılmayacaksınız ve oyun oynarken başka en güzel oyunlar oynamak için sağa sola bakmanız ve oynamanız yeterli. Nss oyununun yeni çıkmış, birazda geliştirilmiş haldeki son sürümünü sizlere sunmaktayız. Nss oyna ve nss oyunu dendiğinde yanılmaya gerek kalmadan oyun oyna.

dr. driving oyna

Dr. driving, dr. driving oyna ve dr. driving oyunları seri bir şekilde devamlı yenilenerek android oyun olarak karşımıza çıkıyor. Yeni dr. driving oyunlarını gördün mü? Bu soruya cevabınız hayır ise hemen bu özgün dolu haşam oyun tarzındaki bloğa girmelisin. Bu oyunumuzda istenilen yere hızlı bir şekilde park etmeniz isteniliyor, ne kadar hızlı olursanız o kadar puan kazanıp bölümleri kolayca geçmenize yarıyor. Hızlı olan kazanıyor bakalım sen ne kadar hızlı olabileceksin.